brommerverzekering - Kies voor een onafhankelijke vergelijker

De brommerverzekering is af te sluiten op verschillende manier. Zo kunt u een brommerverzekering afsluiten bij een bank maar dit kunt u ook rechtstreeks bij een verzekeraar doen. In de meeste gevallen moet u dan eerst papieren thuis hebben ontvangen om de aanvraag voor de brommerverzekering in orde te maken. Bij ons is het mogelijk om een brommerverzekering af te sluiten via het internet. Wij hebben webmodules ontwikkeld waardoor u als klant een brommerverzekering kunt afsluiten. Een brommerverzekering is via het internet binnen een aantal minuten geregeld. Wij kunnen de polis van uw verzekering per post of per email naar u opsturen.

brommerverzekering vergelijken – Welke dekking?

U kunt een brommerverzekering afsluiten in verschillende vormen en varianten. De eerste dekking die wij met u zullen bespreken is de WA dekking. De WA- verzekering dekt alle schade die u toebrengt naar andere. Deze dekking is namelijk door de regering verplicht gesteld. Elk motorvoertuig moet minimaal WA verzekerd zijn. Doet u dit niet, dan zult u met de tijd een boete ontvangen van het RDW of CJIB. Als u een bekeuring krijgt dan zijn dit niet de minste bekeuringen. Momenteel beginnen de boetes voor een brommerverzekering vanaf € 300,-. Als u de brommerverzekering niet meer betaald of geen gebruik wilt maken van het voertuig dan kunt u het beste de brommer laten schorsen bij het RDW.

De volgende dekkingen die wij met u zullen doornemen is de WA + beperkte cascodekking. Deze geeft naast de WA dekking ook dekking voor de diefstal schade. Als het voertuig gestolen word dan moet er wel een wachttijd aangehouden worden van minimaal een maand. Deze maand word altijd gehanteerd. De reden hiervan is dat de politie het voertuig misschien terug vinden of u vind het misschien zelf wel terug. Naast de diefstaldekking is ook vaak storm en brandschade verzekerd.

De laatste dekking die wij met u bespreken voor de brommerverzekering is de all risk. Deze verzekering biedt dekking voor alle voorkomende schade voor uw brommerverzekering. Naast de hier bovengenoemde dekkingen is er bij de all risk dekking nog iets van groot belang. De brommerverzekering bied namelijk dekking voor alle voorkomende schade. Dus als u schade maakt en het is uw eigen schuld dan zal deze brommerverzekering u ook zelf schadeloos stellen. U moet wel rekening houden met het volgende dat als er sprake is van een eigen risico. Als de schade niet verhaalbaar is dan komt de schade ten laste van uw bonus /malus korting. Het is zeer belangrijk om een goede brommerverzekering af te sluiten.

Direct vergelijken

Wilt u gegarandeerd direct geld besparen op de huidige of nieuwe brommerverzekering? Wij vergelijken bijna alle brommerverzekeringen op de markt. In één simpele stap kunt u dan direct uw voordeel berekenen.

 

Online afsluiten

Na het doorlopen van de stappen in de berekeningsmodule kunt u direct online uw nieuwe brommerverzekering aflsuiten. In de meeste gevallen heeft u, tevens in het weekend, direct dekking